GALA

Klik hier voor de uitnodiging voor het GALA voor de vierdejaars!

Open avonden enorm druk bezocht

 

De doe-informatieavonden zijn in januari erg goed bezocht. De leerlingen die met hun ouders hadden ingeschreven, gingen op deze avonden op reis met het Hanze College en konden aan het werk op o.a. de leerpleinen, in de gymzalen en in het technologielokaal. De ouders werden voorgelicht, maakten kennis met mentoren van het eerste leerjaar en zagen hun kinderen aan het werk op de pleinen.

Voor een eerste foto-impressie kunt u kijken in het "Fotoalbum" linksonder op de website van het Hanze College.

Veel vraag naar de kenmerken van onze mavo

Op het Hanze College kun je naast de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg ook de mavo volgen. Je krijgt dan altijd naast de theorielessen ook praktijkvakken. Dat maakt de mavo op het Hanze College zo bijzonder. Klik hieronder voor meer informatie.

>> Lees verder

Ouders aan het woord

 

"Voor veel leer- en schoolplezier gaat mijn zoon met het Hanze College aan de zwier. Dankzij school zien we het weer zonnig in en gaat onze zoon het maken".

 

Het Hanze College kent een ouderteam en een ouder-denk-tank. De ouders die daarin regelmatig met de docenten en de schoolleiding overleggen en klankborden, hebben aangegeven dat ze behoefte hebben "hun verhaal" te doen. Met name de ervaring met hun kind op onze school en het verkeerde beeld vooraf,  zijn uitgebreid besproken.  Op de doe-informatieavonden van 27 en 29 januari 2015  waren ook onze  ouders aanwezig om vragen van belangstellende ouders en leerlingen te beantwoorden.

Klik hier voor meer reacties van ouders.

Alpe d'HuZes

Lees hier meer over de "Goede Doel-actie" van het Hanze College